Yritys

JE-Nettiverstas auttaa yrityksiä ja oppilaitoksia

JE-Nettiverstas on usean vuoden ajan auttanut satoja yrityksiä ja useita oppilaitoksia löytämään tarpeisiinsa sopivia työkaluratkaisuja. Työkalupalvelu erotettiin omaksi toiminnakseen, koska ilmeni, että yrityksillä ja oppilaitoksilla on usein yhteinen ongelma – jatkuva resurssien puute, joka pitää heidän tuottavuutensa matalalla ja liiketoiminnan kehityksen paikoillaan.

Tavaramerkkimme on alusta asti ollut halu ja kyky vastata asiakkaidemme yksilöllisiin työkalutarpeisiin ja viedä heitä eteenpäin omalla ydinosaamisalueellaan.

Ohjaamme sinut oikeiden työkalujen äärelle

Keskitymme parantamaan tuottavuutta ja tehokkuutta ohjaamalla sinut oikeiden työkalujen äärelle suoraan. Jos vastaat organisaatiosi tai yrityksesi työkaluhankinnoista, säästät tässä huomattavan määrän aikaa. Perustelemme ehdotuksemme, joten työkaluhaninnoista vastaavalla on helpompi harkita päätöksiään.

Tuhansien tuntien kokemus oikeista työkaluvalinnoista käytettävissäsi

Palvelumme tarjoamme täysin sitoumuksetta, eli siihen ei sisälly mitään yllätyksiä.

JE-Työkalupalvelu tarjoaa työkalukonsultaatiotaOlemme käyttäneet tuhansia tunteja aikaa perehtyen maailmalla olevaan työkalutarjontaan ja valinneet maahantuotavaksi laatubrändejä, jotka tunnemme hyvin. Omaamme kokemusta puusepän alalta ja yrityskontaktiemme kautta saamme jatkuvaa palautetta tuotteistamme ja palvelustamme. Sen avulla kehitämme palveluamme jatkuvasti.

Saatte yrityksenne käyttöön kaiken tämän kertyneen tiedon ja voitte itse päättää miten sitä hyödynnätte.

Ota yhteyttä ja kokeile!

Yhteistyöterveisin,

Janne Björninen