Puusepät

Puusepänyritys tuottaisi helposti 15-20% enemmän keskittymällä ydinosaamiseensa

Hyvä puuseppä varaa aikaa ymmärtääkseen asiakkaansa tarpeetTiesitkö, että suurin osa puusepistä käyttää jopa 25% ajasta liiketoimintansa kannalta täysin kehällisiin asioihin? Yritystoiminnan pyörittäminen vaatii monenlaista osaamista, mutta joskus olisi hyvä osata ulkoistaa itselleen tuottamaton työaika eikä yrittää itse hallita kaikkea.

Hyvä työkalu ei vie huomiotasi

Montako minuuttia sinä käytät päivässä työkalujen miettimiseen ja etsimiseen? Jos ylipäätään joudut miettimään, käytät ehkä vääriä työkaluja. Hyvä työkalu on huomaamaton, sillä se tekee juuri sen mihin se on tarkoitettu eikä varasta sinun työaikaasi.

Kaikki aika, jonka voit vapauttaa palvellaksesi maksavaa asiakastasi tekee sinusta paremman puusepän

Puusepän ammattitaitoa on ymmärtää asiakasta ja valmistaa taidoillaan sellainen tuote, jonka asiakas haluaa. On tärkeää, että sinä et joudu käyttämään aikaasi selailemalla loputonta työkalutarjontaa ydinosaamisesi kustannuksella. Jos tarvitset lääkäriä, niin tuskin silloinkaan alat opiskella lääketiedettä, vaan jätät tutkimisen lääkärille.

Mikset siis jättäisi työkalujen etsimistä sellaiselle, joka tekee sitä työkseen?

Tarjoamme aikaamme liiketoimintasi kehittämiseen

Parhaiden ja sopivimpien työkalujen etsiminen on aikaa vievää työtä ja meille se on ydinosaamista. Olemme tuoneet maahan eri maanosien parhaiden valmistajien laatutyökaluja jo usean vuoden ajan, sekä auttaneet satoja asiakkaitamme heidän työkalutarpeissaan.

Meidän ammattitaitoamme on ymmärtää teidän tarpeitanne ja toimittaa työkaluja, jotka hyödyttävät teidän liiketoimintaanne. Meillä on omakohtaista kokemusta puusepän työstä, joten tunnemme alan haasteet.

Palvelumme piirissä saat ratkaisuehdotuksia, jotka parantavat tuottavuuttanne

Alkuvaiheessa kartoitamme kanssanne, mitkä ovat toimintanne painopisteet. Yleensä löydämme heti vähintään pari ratkaisua, jotka säästävät aikaanne ja tehostavat tuotantoprosessejanne. Kokoamme ratkaisuista perustellun yhteenvedon, jonka käymme yhdessä läpi.

”Entä jos kehitysehdotuksenne ei vakuuta minua?”

Se on meidän tappiomme. Et ole hukannut käytännössä yhtään aikaa ja voit olla varmempi siitä, että yritykselläsi on sopivimmat työkalut käytössänne.  Palvelumme käyttö ei sido mihinkään. Tarjoamme sen täysin ilman sitoumuksia.

Näin haet puusepänyritysten tuotannon tehostamispalveluun
  1. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 044-223 0170.
  2. Otamme teihin yhteyttä ja kartoitamme yrityksenne tilanteen näkökulmana teidän liiketoimintanne painopisteet.
  3. Kartoituksen pohjalta saatte perustellun ratkaisuehdotuksen, jonka käymme läpi kanssanne.

Varaa ilmainen työkalukonsultaatio tuottavuutenne tehostamiseksi

Täytä yhteystietosi oikealla olevaan yhteydenottolomakkeeseen niin otamme teihin yhteyttä.

Referenssit

Pappaboy - keittiöräätäli - valmistaa yksilöllisiä keittiöitä ammattitaidolla
Pappaboy on erikoistunut yksilöllisten keittiöiden valmistamiseen asiakkaan erityistarpeet huomioiden. Keittiöt ovat täysin paikallista työtä suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta lähtien.

”Olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun. Asioidessani kanssanne parasta on tunne siitä että asiat lähtevät hoitumaan eikä tarvitse enään sitä miettiä. Olemme saaneet kauttanne sopuhintaisia laadukkaita erikois- ja tavallisia työkaluja.”

– Jukka Korhonen –

Pappaboy – keittiöräätäli

Koulun Verstas

Koulun verstas on Leppävirran Takkulassa toimiva puusepänliike, joka valmistaa mittatilauksena kaikkia puusepäntuotteita. Koulun verstaan tavoittaa numerosta +358 40 5148481.

Olen ollut hyvin tyytyväinen JE-Työkalupalvelun toimintaan, moneen tarpeeseen on löytynyt työkalu sopivaan hintaan.

Erityisen ilahduttavaa on ystävällinen ja nopea palvelu – arvostan sitä, että kysymyksiin paneudutaan ja niihin vastataan. Yleensä esimerkiksi terien tarpeen huomaa kesken työn – juuri se tarvittava koko puuttuu tai rikkoutuu. Tällaisissa tilanteissa soitto JE-Työkalupalveluun on auttanut, ja tarvittava osa on tullut seuraavana päivänä postissa. Kun olen tarvinnut tuotteita, jotka eivät sillä hetkellä ole kuuluneet valikoimiin, olemme keskustelleet ja kartoittaneet tarvetta ja resursseja, ja JE-Työkalupalvelu on etsinyt erilaisia vaihtoehtoja, joista olen voinut valita sopivimman. Olin jo kauan haaveillut alipainepuristimesta ja löytänyt muutamia valmistajia lähinnä toiselta mantereelta. Yksittäisen kappaleen hankkiminen tuntui kuitenkin kalliilta vaihtoehdolta. Muistin, että heidän sivuillaan kehotettiin kysymään, ellei tuotetta ole listalla. Näin tein, ja pian sain linkit parin minulle ennestään tuntemattoman valmistajan sivuille. Toisella oli tarpeeseeni sopivia tuotteita. Olen tyytyväinen, että maahantuonnin hoitaa sellainen joka sen osaa, eikä minun tarvitse käyttää aikaani aivan kaikkien asioiden opetteluun.

– Sami-Pekka Harjunpää –

Kommandiittiyhtiö Koulun verstas