Piher teleskooppitangon ilmaisen kokeilujakson ehdot

  1. Ilmaiseen 14 vuorokauden kokeilujaksoon ei liity mitään sitoumuksia, eikä maksullisia palveluita. Me maksamme toimitus- ja palautuskulut.
  2. Ellei erikseen sovita, tarjoamme ilmaista kokeilujaksoa vain yrityksille, oppilaitoksille ja elinkeinonharjoittajille, joilla on voimassa oleva Y-tunnus.
  3. Kokeilujakson tilaajalla täytyy olla allekirjoitus- ja hankintaoikeus yrityksessä, johon tuote toimitetaan. Jos näin ei ole, tilaaja on henkilökohtaisesti vastuussa mahdollisista tilauksesta koituvista velvoitteista.
  4. Tuotetta ei tule käyttää raskaiden rakenteellisten osien tukemiseen, eikä valvomattomaan tuentaan, eikä millään tavoilla siten, että se vaarantaa turvallisuutta.
  5. Tuote ei sovellu kuorman yksinomaiseen kuorman tukemiseen, vaan toimii varsinaisen kuormansidonnan lisänä.
  6. JE-Työkalupalvelu ei vastaa tuotteen käytöstä koituvista mahdollisista henkilö- tai materiaalivahingoista.
  7. Toimitettava Piher-teleskooppitanko on JE-Työkalupalvelun omaisuutta,johon tilaajan on veloitukseton käyttöoikeus 14 vuorokauden ajan.
  8. Jos tuotetta ei ole toimitettu postitoimipaikaan viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, tulkitaan tämä ostopäätökseksi. Tuotteesta veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukainen hinta, toimituskulut 10€ (ALV 0%) ja laskutuslisä 4,03€ (ALV 0%).
  9.  Tuote tulee jättää postin kuljetettavaksi mukana toimitettavalla palautusosoitekortilla varustettuna viimeistään 14 päivänä vastaanottopäivästä, ellei asiasta ole erikseen sovittu. Osoitekortti tulee olla hyvin kiinnitettynä niin että viivakoodi on luettavissa.