Kirvesmiehet

Tiesitkö, että jopa 25% kirvesmiehen työajasta menee hukkaan?

Kirvesmiehenä joutuu jatkuvasti tekemään töitä yksin tai vähillä apukäsillä. Väliaikaisten kiinnitys- ja kannatteluratkaisujen kehittämiseen menee paljon aikaa, joka voitaisii käyttää tehokkaammin.

”On sitä selvitty ilmankin..”

Aivan, olisiko aika säästää rahaa?

Vähentämällä 5% ajasta, säästät vuodessa helposti 2000€/työntekijä. Kerro se työntekijöidenne määrällä ja saat kuvan, kuinka paljon voisit säästää.

Teetkö usein näin? Voisit ehkä helpottaa työtäsi huomattavasti.

  • Kannattelu – Joudutko usein pyytämään toisen työntekijän kannattelemaan kappaletta toisesta päästä?
  • Kohdistaminen – Yritätkö usein kannatella ja kohdistaa kappaletta samalla kun yrität saada sitä kiinni?
  • Karmien asennus – Joudutko tekemään oven karmien asentamisessa väliaikaisia tukia, ettei vaahdotus purista karmeja sisään?
  • Liimaus – Joudutko miettimään miten kiinnität keittiöiden välitilalevyt tai kylpyhuoneen peilit liimauksen ajaksi? Tai millä puristat kiinnitettäviä osia vasten lattiaa, seinää tai kattoa?
  • Laser – Oletko kaatanut laserisi kolmijalan ja saanut 500€ turhan laskun?

PIHER – Teleskooppitangot säästävät aikaasi

Piher teleskooppitanko helpottaa kirvesmiehen työtä

Teet muutamassa sekunnissa väliaikaiset kannattimet ja kohdistat raskaatkin osat korkealtakin, pisimmiltään lähes 4m jännevälin ansiosta.

PIHER Multi-Prop teleskooppitanko ei ole pelkästään staattinen tuki, vaan soveltuu myös puristamiseen, levittämiseen ja ripustamiseen. Kantokykyä löytyy jopa 450kg.

Helppo ja nopea käyttää – Esikiristys tapahtuu nopeasti lukitusnapista painamalla ja putkea liu’uttamalla. Tanko pysyy jousikuormituksen avulla paikallaan ja lopullinen kiritys tehdään kahvaa pyörittämällä, jolloin saadaan PIHER-tankojen ainutlaatuinen puristusvoima käyttöön. Voit siis suorittaa koko kiristysprosessin samasta asennosta ja aina 3,75m korkeuteenkin asti lattian tasosta. Rakennustyömailla löytyy lukemattomia tilanteita, joissa tarvitaan väliaikaisia tukia ja työntövoimaa osien kohdistamiseen ja puristamiseen.

Kirvesmiehille ja asentajille työn tuottavuuden tehostamiseen

Tunnemme rakennusalan kovan kilpailutilanteen ja tiedämme, että tarvitset työkaluja jotka tuovat etua ja kestävät käyttöä. PIHER-teleskooppitankomme kantavat jopa 450kg ja ovat täysin säänkestäviä. Vahvat teräsputket ja lasikuituvahvisteiset kahvat varmistavat toiminnan kovassakin käytössä ja kaikissa olosuhteissa. Pituuksia löytyy väliltä 40 – 375cm, joten ne riittävät lähes kaikkiin tuenta ja kannatustöihin.

Kokeile tuotetta veloituksetta

Olemme varmoja tuotteemme korkeasta laadusta ja sen tuomista hyödyistä. Siksi tarjoamme teleskooppitangon yrityksesi käyttöön kahdeksi viikoksi veloituksetta. Mikäli koet, ettei tanko ole tarpeisiinne sopiva, voitte kokeilujakson päätteeksi palauttaa tuotteen ilman mitään sitoumuksia, tai kuluja lähimpään postin toimipisteeseen.

Täytä lomake oikealta tai soita 044-223 0170 ja aloita ilmainen kokeilujakso. –>

Piher teleskooppitangot säästävät kirvesmiesten aikaa - sopivat tuentaan, kannattamiseen ja puristamiseen

Ominaisuudet

Kantavuus 450kg

Teleskooppitankomme eivät ole pelkästään kannattimia vaan myös voimakkaita levittimiä. Asennustilanteessa tankolla saadaan ohjattua esim. kattorakenteita paikolleen vain kahvaa pyörittämällä. Ne soveltuvat myös kuormantuennan avuksi kuljetuksen aikana.

Pituudet – 40cm – 375cm (5 eri pituista tankoa)

5 eri mallia takaavat että oikean mittainen tanko löytyy kaikkiin asennustöihin ja tuentaan.

  1. 40-60cm – PIHER 340000
  2. 60-100cm – PIHER 30010
  3. 100-170cm – PIHER 30011
  4. 155-290cm – PIHER 30012
  5. 200-375cm – PIHER 34004

Saatavana paljon lisävarusteita – katso verkkokaupastamme

Väliaikaiseen tuentaan

Kattolevyjen asennukseen

 Piher - teleskooppitanko kantaa raskaitakin taakkoja  Luistamattomat tassut pysyvät kaltevissa pinnoissa

Imukupilla pitävä ote

Laserin telineeksi

Imukuppi - lisäosa tarttuu liukkaisiin pintoihin Yleispidike laserille ja kameralle - varmita että laserisi ei kaadu missään tilanteessa

 Lue lisää tuotteesta:

PIHER – Teleskooppitanko